Η εξέγερση του Λαού στις 28 Οκτωβρίου σε ανέτρεψε Γιωργάκη, όχι ο Ψυχάρης!

Ο Παπανδρέου έχει μάθει να πουλάει τρέλα και έτσι να επιβιώνει…

Αυτή τη φορά όμως η «τρέλα» του δεν πείθει κανέναν.

Προσπαθεί να μας πει,
για μια ακόμη φορά, ότι τον πολεμάνε τα συμφέροντα… Αυτόν τον άγιο άνθρωπο, τον αντιεξουσιαστή, τον μέγιστο των Σοσιαλιστών, τον ήρωα, τον… ηγέτη… Και μάλιστα κατονόμασε τους
μέχρι πρότινος συνεργάτες του στην εθνική μειοδοσία, τα αφεντικά του ΔΟΛ, ως υπεύθυνους της ανατροπής του.

Σαν να μας θεωρεί όλους κρετίνους. Λες και δεν ξέρουμε ότι έκανε τα αδύνατα δυνατά για να θέσει τη χώρα υπό ξένη κηδεμονία – κατοχή με την «αλλοπρόσαλλη» – διατεταγμένη πολιτική του; Λες και υπάρχει άνθρωπος λογικός στον τόπο που θα ξεχάσει την εθνική προδοσία διαρκείας που διέπραξε και συνεχίζει να διαπράττει. Που μας εμφάνισε το Μνημόνιο ως σωτηρία και μονόδρομο, που υπέγραψε δανειακές συμβάσεις σε Βρετανικό Δίκαιο (η δανειακή σύμβαση του πρώτου μνημονίου είναι σε Βρετανικό Δίκαιο -αυτό μην το ξεχνάτε), που υποθήκευσε γη, αέρα, θάλασσα, υπέδαφος, μνημεία, αρχαιότητες, ακόμα και τους ανθρώπους!

Αυτά τα έκανε ο Γιωργάκης με την αγαστή στήριξη των συμφερόντων, που τώρα ισχυρίζεται ότι τον πολεμάνε!

Ο πρωθυπουργός της υποτέλειας, της ξενοδουλείας, ο πολιτικός απατεώνας, ο εχθρός του λαού, ο Γιώργος Παπανδρέου, παριστάνει το θύμα της διαπλοκής!

Κομμένη η πλάκα Γιωργάκη! Αυτά τα ψόφια δεν περνάνε πλέον, μόνο κάτι ηλίθιοι πείθονται από τα λόγια σου. Ω ναι, μόνο ηλίθιοι ή εντελώς προδότες.

Κανένας Ψυχάρης δεν σε ανέτρεψε Γιωργάκη! Η εξέγερση του λαού στις 28 Οκτωβρίου σε τρομοκράτησε και την έκανες με ελαφρά πηδηματάκια, παριστάνοντας από τη μία τον «αμεσοδημοκράτη» και από την άλλη τον… εχθρό των τραπεζών! Τέτοιες βλακείες έλεγες, εσύ που κυβέρνησες ως απόλυτος μονάρχης και τσιράκι των τραπεζών, για να βρεις τρόπο να την κοπανήσεις από την πρωθυπουργία.

Τώρα που ο σάπιος κόσμος τους γκρεμίζεται ο ένας «καρφώνει» τον άλλον μήπως και γλιτώσουν από την οργή που θα πέσει πάνω τους… Ο Γιώργος «δίνει» τους εκδότες, οι εκδότες τον Γιώργο και θα έχει και συνέχεια. Ξεχείλισε ο βόθρος, τα τρωκτικά βγήκαν στην επιφάνεια μαζί με τα λύματα και μην έχοντας άλλο δημόσιο πλούτο – σάρκα του λαού να καταφάνε, ούτε άλλα θεμέλια δημοκρατίας να ροκανίσουν, για να γεμίσουν τα σάπια και ακόρεστα στομάχια τους, πέρασαν στον κανιβαλισμό και τρώγονται μεταξύ τους!

Είναι μεγάλη ευτυχία να τους βλέπεις να αλληλοσπαράζονται…

Βγάζουν τα λαϊκά δικαστήρια, που πλησιάζουν, από τον πολύ κόπο…

tsantirι
Στέφανος Μυτιληναίος

Σχόλια