ΣΥΡΙΖΑ Παλλήνης> Η πίτα της ΝΙΚΗΣ! (ΦΩΤΟ)


Στην εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Παλλήνης  παρευρέθηκαν  σήμερα το πρωί  ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθηνών δημοσιογράφος και διευθυντής της εφημερίδας «Η Αυγή» Νίκος Φίλης και απηύθυναν χαιρετισμό οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Αττικής  Γιώργος Βήχας, Ελισάβετ  Δελαγραμμάτικα, Βασίλης Πριμικήρης, Πάνος Σκουρολιάκος και Θεόδωρος Γκοτσόπουλος.


Η εκδήλωση που φιλοξένησε πάνω από 250 φίλους του κόμματος και της τοπικής οργάνωσης  ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:00 με χαιρετισμό από τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική. 

Ακολούθησε σύντομη τοποθέτηση από τον υποψήφιο στην Α’ Αθηνών  Νίκο Φίλη, που στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού  σχετικά με το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη μέρα της χώρας, για το ασφαλιστικό, τη δικαιοσύνη, τον κλάδο της ενέργειας αλλά και πολλά άλλα καίρια θέματα.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ακολούθησε η κοπή πίτας της τοπικής οργάνωσης πολύ και καλό τοπικό φαγητό (κρασί και τσίπουρο) με το κλίμα να είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστο, ενόψει εκλογών.

Σχόλια